Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Meatballs
- 80 g day-old bread, torn into pieces (3 cm)
- ½ brown onion
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 tsp dried mixed herbs
- 20 g olive oil
- 500 g beef rump steak, trimmed, cut into pieces (4 cm) and slightly frozen
- 1 egg
- 20 g full cream milk
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tbsp oil, for frying
White wine mushroom sauce
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 60 g dry white wine
- 1 tbsp cornflour
- 1 garlic clove
- 1 eschalot (approx. 30 g)
- 40 g butter
- 200 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into thin slices
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 200 g pouring (whipping) cream
- micro herbs, for garnishing (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1472.4 kJ / 350.6 kcal
- Proteína
- 25 g
- Hidratos de carbono
- 9 g
- Gordura
- 22.8 g
- Gordura saturada
- 11.5 g
- Fibra
- 1.8 g
- Sódio
- 473.7 mg
Receitas alternativas
Lamb and feta meatballs
30min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Chicken fusilli with mushrooms
40min
Chicken and mushroom lasagne
1h 55min
Beef stroganoff
35min
Swedish meatballs with gravy
30min
Hunter's lemon chicken rissoles
1h
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 Min
Meatloaf with mushroom sauce
1 Std. 15 Min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 Std. 15 Min