Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- butter, for greasing
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g mozzarella cheese, cut into pieces (3 cm)
Chicken mince
- 10 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1000 g skinless, boneless chicken thighs, partially frozen and cut into pieces (4-5 cm)
- 2 garlic cloves
- 50 g olive oil
- 200 g white wine
- 250 g fresh portobello mushrooms, cut into thin slices (5 mm)
- 200 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into quarters
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 50 g plain flour
- ½ tsp ground black pepper
Sauce
- 800 g milk
- 100 g pouring (whipping) cream
- 80 g butter
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 100 g plain flour
Assembly
- 12 sheets fresh lasagne sheets (375g)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3020.9 kJ / 719.3 kcal
- Proteína
- 42.6 g
- Hidratos de carbono
- 34.9 g
- Gordura
- 45.5 g
- Gordura saturada
- 22.5 g
- Fibra
- 3 g
- Sódio
- 836.8 mg
Receitas alternativas
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 min
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35 min
Beef and pepper ragu
2h 15 min
Chicken fusilli with mushrooms
40 min
Risoni with salmon and spinach
25 min
Meatloaf with mushroom sauce
1h 15 min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Beef stroganoff
35 min
Mushroom and bacon pasta
30 min
Beef and mushroom hot pot
2h
Chicken à la king
40 min