Bacon and Ranch Chicken Salad

Bacon and Ranch Chicken Salad

4.3 22 avaliações
Preparação 10min
Total 45min
4 portions

Ingredientes

  • aged white cheddar cheese cut into pieces (1 in.)
    2 oz
  • bacon diced (¼ in.)
    8 oz
  • chicken breasts, air-chilled, boneless and skinless cut into pieces (1 in.)
    24 oz
    24 oz chicken thighs, air-chilled, boneless, skinless, cut into pieces (1 in.)
  • salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • garlic clove
    1
  • fresh chives sliced (1 in.), (approx. 1 bunch)
    ½ oz
  • dill leaves only
    6 sprigs
  • sour cream
    4 oz
  • mayonnaise
    4 oz
  • freshly squeezed lemon juice to taste
    1 tbsp
  • onion powder
    1 tsp
  • Dijon mustard (optional)
    ½ tsp
  • salt to taste
    ¼ tsp
  • ground black pepper to taste
    ¼ tsp

Nutrição por 1 portion

Energia 594 kcal / 2485 kJ
Proteína 46 g
Gordura 44 g
Hidratos de carbono 4 g
Fibra 0 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...