
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 oz aged white cheddar cheese cut into pieces (1 in.)
- 8 oz bacon diced (¼ in.)
-
24
oz chicken breasts, air-chilled, boneless and skinless cut into pieces (1 in.)
ou 24 oz chicken thighs, air-chilled, boneless, skinless cut into pieces (1 in.) - ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 garlic clove
- ½ oz fresh chives sliced (1 in.), (approx. 1 bunch)
- 6 sprigs dill leaves only
- 4 oz sour cream
- 4 oz mayonnaise
- 1 tbsp freshly squeezed lemon juice to taste
- 1 tsp onion powder
- ½ tsp Dijon mustard (optional)
- ¼ tsp salt to taste
- ¼ tsp ground black pepper to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 594 kcal / 2485 kJ
- Proteína
- 46 g
- Gordura
- 44 g
- Hidratos de carbono
- 4 g
- Fibra
- 0 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Cheesy Stuffed Meatloaf with Broccolini and Eggplant
1h 5min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Cobb Salad
1h
Rustic Potatoes with Chorizo
40min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Chorizo Dip
25min
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Beef Tostadas
1h 10min
Mexican Lasagna
1h 20min
Tortellini in Tomato Cream Sauce
1h
Creamy Buffalo Chicken Pasta
1h 20min
Chicken Parmesan
1h 10min