Bow-Tie Antipasto Pasta Salad

Bow-Tie Antipasto Pasta Salad

4.1 19 avaliações
Preparação 20min
Total 50min
6 portions

Ingredientes

Italian Vinaigrette
  • olive oil
    6 oz
  • lemon thin peel only, no pith, plus 2 tbsp juice, divided
    1
  • garlic cloves
    2
  • dried basil
    1 tsp
  • dried oregano
    ½ tsp
  • sugar
    ½ tsp
  • salt
    1 tsp
  • red wine vinegar
    3 oz
  • paprika
    ⅛ tsp
  • onion powder
    ½ tsp
  • Dijon mustard
    1 tsp
Pasta Salad
  • water
    50 oz
  • dried bow-tie pasta
    16 oz
  • red onions quartered
    4 oz
  • salami sliced (¼ in.)
    5 oz
  • roasted red peppers julienned, drained
    4 oz
  • pepperoncini julienned, drained
    4 oz
  • sliced black olives drained
    3 ½ oz
  • mozzarella bocconcini drained
    8 oz
    8 oz ciliegine, drained
  • fresh basil leaves thinly sliced, to garnish

Nutrição por 1 portion

Energia 788 kcal / 3297 kJ
Proteína 25 g
Gordura 48 g
Hidratos de carbono 64 g
Fibra 5 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...