![Lemon Chicken with Spring Onions Lemon Chicken with Spring Onions](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/02792EED-3D1D-467F-AEF7-6E488C5E8B93/Derivates/6FAD9FDE-1CCF-4547-A20E-BECD22BAB4BB.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 3 spring onions (approx. 7 oz), white parts, sliced, green parts thinly sliced, divided
- 1 lemon, thin peel only, no pith, plus extra lemon, sliced, to garnish
- 2 garlic cloves
- ¼ tsp salt
- 10 sprigs parsley, leaves only
- 10 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 oz unsalted butter, cubed
- 6 oz chicken stock, low sodium
- 2 oz lemon juice
- 2 oz white wine
- 2 tbsp capers, drained
-
24
oz chicken tenderloins
ou 24 oz boneless, skinless chicken breasts, in strips (1 in.)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 824 kJ / 197 kcal
- Proteína
- 28 g
- Hidratos de carbono
- 2 g
- Gordura
- 7 g
- Gordura saturada
- 6.3 g
- Fibra
- 0 g
- Sódio
- 724.8 mg
Receitas alternativas
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 мин.
Pineapple Pork Chops
2h 40min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Cod with Citrus Butter
50 мин.
Sesame Ginger Chicken with Zoodles
40 мин.
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 min
Moroccan Chicken Bowl
45 min
Mediterranean Chicken with Olives
35 min
Cashew Chicken Stir Fry
30 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
1 godz.
Basque Chicken
1 godz. 10 min