Dispositivos e acessórios
Lemon Chicken with Spring Onions
Preparação 10min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
spring onions (approx. 7 oz), white parts, sliced, green parts thinly sliced, divided3
-
lemon thin peel only, no pith, plus extra lemon, sliced, to garnish1
-
garlic cloves2
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salt¼ tsp
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parsley leaves only10 sprigs
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fresh thyme leaves only10 sprigs
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unsalted butter cubed1 oz
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chicken stock low sodium6 oz
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lemon juice2 oz
-
white wine2 oz
-
capers drained2 tbsp
-
24 oz boneless, skinless chicken breasts, in strips (1 in.)chicken tenderloins24 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
724.8 mg
Proteína
28 g
Energia
824 kJ /
197 kcal
Gordura
7 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
6.3 g
Hidratos de carbono
2 g
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