
Dispositivos e acessórios
Menu with Vegetable Soup, Chicken with Mustard Sauce and Steamed Vegetables
Preparação 20min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
Velouté, Chicken and Steamed Vegetables
-
yellow onion halved3 - 3 ½ oz
-
garlic clove (opcional)1
-
olive oil1 oz
-
mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, asparagus, peppers, broccoli), sliced (½ in.), divided25 oz
-
water21 oz
-
salt divided2 ½ tsp
-
potatoes sliced (½ in.)14 oz
-
chicken breast fillet, boneless, skinless cut into strips (2 in. x 1 in.)17 oz
-
soy sauce2 tbsp
-
fresh ground pepper½ tsp
-
sweet paprika (opcional)½ tsp
-
butter (opcional)1 tbsp
Mustard Sauce
-
cream cheese2 oz
-
mustard1 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
parsley leaves only3 - 4 sprigs
-
egg yolk (opcional) from large egg1
Nutrição por 1 portion
Energia
417 kcal /
1745 kJ
Proteína
37 g
Gordura
16 g
Hidratos de carbono
26 g
Fibra
6.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

The basic cookbook
177 Receitas
Canadá
Canadá