Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 250 g chorizo, cut into thin slices (approx. 5 mm)
- 120 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- ½ tsp saffron threads
- 1 tbsp tomato paste
- 700 g water
- 200 g liquid fish stock (see Tips)
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 300 g Arborio rice
- 200 g skinless, boneless chicken thighs, cut into pieces (2-3 cm)
- 300 g fresh mussels, scrubbed and debearded
- 2 tsp olive oil
- 250 g peeled raw prawns, deveined
- 200 g frozen peas
- 60 g lemon juice
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, finely chopped
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2229.7 kJ / 530.9 kcal
- Proteína
- 40.5 g
- Hidratos de carbono
- 46.7 g
- Gordura
- 18.7 g
- Gordura saturada
- 6.1 g
- Fibra
- 5.6 g
- Sódio
- 1297.3 mg
Receitas alternativas
Salmon and fennel risotto
30 min
Bolognaise sauce for two
20 min
Prawn stir-fry
25 min
Risotto with zucchini and prawns
1h 15min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min
Pad Thai noodles with prawns
30 min
Chorizo and squid stew (TM5)
5 Std. 30 Min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 Std. 10 Min
Thai-style prawn broth with spicy apples
1h 15min
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30 min
Mushroom sauce
20 min
Prawn and saffron risotto
30 min