Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- ½ - 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred, cut into pieces, plus extra finely sliced, to serve
- 2 garlic cloves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 tsp palm sugar, 2 cm cube
- 1 lime, zested and juiced, plus 1 extra lime, cut into wedges, to serve
- 2 tsp sesame oil
- 300 g beef rump steak
- 500 g water
- 50 g vermicelli noodles
- 4 sprigs fresh mint, leaves only, plus extra to garnish
- 6 - 8 sprigs fresh coriander, leaves only, plus extra to garnish
- 1 tbsp fish sauce
- 1 Lebanese cucumber, cut into matchsticks
- 100 g cherry tomatoes, cut into halves
- 80 g bean sprouts
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1810.3 kJ / 432.7 kcal
- Proteína
- 37.8 g
- Hidratos de carbono
- 49.5 g
- Gordura
- 12.6 g
- Gordura saturada
- 3.7 g
- Fibra
- 7.2 g
- Sódio
- 860.5 mg
Receitas alternativas
Asian-style pork noodles
1h
Chicken and cashews
55min
Aromatic chicken pilaf
1h 20min
Pork san choy bau
25min
Pad see ew
30min
Asian chicken noodle salad
45min
Ginger chicken and crunchy noodle salad
30min
Pad Thai noodles with prawns
30min
Chicken pad thai
55min
Thai beef salad
1h 20min
Creamy coconut chicken curry
30min
Korean barbecue chicken with rice
45min