Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Caribbean stew
-
800
g boneless lamb shoulder (see variation), cut into pieces (3-4 cm)
ou 800 g lamb meat for stew, boneless, cut into pieces (3-4 cm) - 50 g freshly squeezed orange juice (approx. 1 orange)
- 20 g freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- 60 g Worcestershire sauce
- 3 garlic cloves
- 150 g brown onions, cut into halves
- 180 g celery stalks, cut into pieces
- 2 - 4 sprigs fresh coriander
- 2 - 3 pinches dried oregano
-
2
fresh bay leaves
ou 1 dried bay leaf - 1 - 1 ½ tsp ground cayenne pepper
- 25 g oil
-
20
g raw sugar
ou 20 g brown sugar - 50 g tomato paste
- 1 ½ tsp salt
- 450 g water
Steamed rice cups
- 160 g basmati rice
- 400 g water
- 4 pinches salt
-
4
tsp oil
ou 4 tsp unsalted butter, chilled
- Nutrição
- por 1 portions
- Energia
- 2438 kJ / 581 kcal
- Proteína
- 45 g
- Hidratos de carbono
- 45 g
- Gordura
- 23 g
- Fibra
- 3.9 g
Receitas alternativas
Pea and ham soup
2小时 20 分钟
Beef and potato massaman curry
2小时 10 分钟
Irish lamb stew
6h 20min
Curry lamb cutlets
1 Std.
Lamb spezzatino
1 Std. 45 Min
Bolognese sauce
40 Min
Shepherd's pie
55 Min
Chicken cacciatore
50 Min
Beef stroganoff
35 Min
Mongolian lamb hot pot
3j 25 menit
Meatloaf with red sauce
1h 15min
Beef and mushroom hot pot
2 Std.