Dispositivos e acessórios
Caribbean stew and steamed rice cups
Preparação 25min
Total 9h 15min
4 portions
Ingredientes
Caribbean stew
-
800 g lamb meat for stew, boneless, cut into pieces (3-4 cm)boneless lamb shoulder (see variation), cut into pieces (3-4 cm)800 g
-
freshly squeezed orange juice (approx. 1 orange)50 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
Worcestershire sauce60 g
-
garlic cloves3
-
brown onions cut into halves150 g
-
celery stalks cut into pieces180 g
-
fresh coriander2 - 4 sprigs
-
dried oregano2 - 3 pinches
-
1 dried bay leaffresh bay leaves2
-
ground cayenne pepper1 - 1 ½ tsp
-
oil25 g
-
20 g brown sugarraw sugar20 g
-
tomato paste50 g
-
salt1 ½ tsp
-
water450 g
Steamed rice cups
-
basmati rice160 g
-
water400 g
-
salt4 pinches
-
4 tsp unsalted butter, chilledoil4 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Proteína
45 g
Energia
2438 kJ /
581 kcal
Gordura
23 g
Fibra
3.9 g
Hidratos de carbono
45 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Sweet and sour meatballs with vegetables
50min
Lamb spezzatino
1h 45min
Chicken cacciatore
50min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM5)
4h
Beef, apricot and pine nut pastilla
1h 20min
Beef and pepper ragu
2h 15min
Chicken in yoghurt
30min
Southern-style pork and bean casserole
40min
Beef spezzatino
1h 45min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Everyone's favourite chicken curry
40min