Dispositivos e acessórios
Gingerbread pavlova stack
Preparação 30min
Total 5h 30min
12 portions
Ingredientes
Pavlova
-
white sugar320 g
-
egg whites (approx. 250 g), room temperature8
-
cream of tartar1 pinch
-
white vinegar1 tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
cornflour3 tsp
-
ground ginger2 tsp
Toffee syrup
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
double cream130 g
-
brown sugar100 g
Mascarpone cream
-
gingerbread biscuits or gingernut biscuits100 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)350 g
-
mascarpone cheese250 g
-
ground ginger1 - 2 tsp
-
bananas peeled and cut into slices, for garnishing2
-
nectarines (opcional) stones removed and cut into slices, for garnishing2
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
151.5 mg
Proteína
4.7 g
Energia
1904.9 kJ /
455.3 kcal
Gordura
28.9 g
Fibra
0.7 g
Gordura saturada
17 g
Hidratos de carbono
46.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Festive Flavour
105 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Lime meringue tartlets
2h 40min
Golden baklava
25h 25min
Mixed berry pavlova stack
5h 30min
Lemon meringue pie
3h
Custard
10min
Profiteroles
2h
Raspberry mini clafoutis
30min
Lemon delicious
1h 5min
Gluten free chicken and leek pies
3h 20min
Hazelnut torte
3h 15min
Black forest pavlova stack
5h 30min
Lemon or lime butter
15min