Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pavlova
- 330 g white sugar
- 250 g egg whites (approx. 8 egg whites), room temperature
- 1 pinch cream of tartar
- 1 tsp white vinegar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 2 tbsp cornflour
- 2 tsp ground ginger
Toffee syrup
- 80 g unsalted butter, cut into pieces
- 130 g double cream
- 100 g brown sugar
Mascarpone cream
- 100 g gingerbread biscuits, or gingernut biscuits
- 350 g pouring (whipping) cream
- 250 g mascarpone cheese
- 1 - 2 tsp ground ginger
- 2 bananas, peeled and cut into slices, for garnishing
- 2 nectarines, stones removed and cut into slices, for garnishing (opcional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1996 kJ / 475 kcal
- Proteína
- 6 g
- Hidratos de carbono
- 50 g
- Gordura
- 29 g
- Gordura saturada
- 18.5 g
- Fibra
- 1.2 g
- Sódio
- 188.4 mg
Receitas alternativas
Cranberry and rosemary chutney
40 Min
Black forest pavlova stack
5 Std. 30 Min
Classic chocolate fudge
3h 10 min
White chocolate fudge
3h 10 min
Coconut lime spritzer
5 Min
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1h
Red and green Christmas shortbread
2h 20min
Spiced cherry brioche wreath
2h 20min
Chocolate brownie trifle
6 Std.
Gingerbread biscuits
2h 20min
White chocolate and raspberry self-saucing pudding
1h
Almond addiction
1h