Dispositivos e acessórios
Plum sauce
Preparação 15min
Total 55min
28 portions
Ingredientes
-
canned plums drained (approx. 420 g after draining - see Tips)800 g
-
apples peeled, cored and cut into pieces (approx. 1-2 cm)400 g
-
raisins40 g
-
garlic cloves9
-
piece fresh ginger peeled and cut into thin slices (1 cm)2 ½ cm
-
curry powder (mild)20 g
-
salt1 tbsp
-
ground black pepper1 tsp
-
caraway seeds1 tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
white sugar400 g
-
white wine vinegar200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
313.7 mg
Proteína
0.3 g
Energia
353.1 kJ /
84.1 kcal
Gordura
0.2 g
Fibra
1.1 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
19.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sauces and Marinades
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Prune and orange stuffing
10min
Stewed apples with walnut crumble topping
25min
Red onion relish
50min
Tomato ketchup
1h 25min
Strawberry jam
55min
Apple sauce
20min
Meat stock paste
45min
Traditional gravy
25min
Cranberry bacon stuffing
10min
Rhubarb and strawberry fool
2h 15min
Plum and cherry paste
5h 15min
Corned beef with mustard sauce
1h 30min