Dispositivos e acessórios
2 ingredient wholemeal rolls and flatbread (Diabetes)
Preparação 5min
Total 25min
8 portions
Ingredientes
-
wholemeal self-raising flour plus extra to dust300 g
-
natural yoghurt high protein (see Tips)250 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
272.5 mg
Proteína
6.8 g
Energia
757.5 kJ /
181.3 kcal
Gordura
3.3 g
Fibra
4.3 g
Gordura saturada
1.8 g
Hidratos de carbono
28.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Date and nut balls
20min
Moroccan lamb with couscous
1h 50min
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
Nenhuma avaliação
Chinese egg noodles
1h
Flour Tortilla
1h
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20min
Indonesian white spice paste
35min
Apple and whole banana loaf
1h 10min
Best lemon drizzle cake
35min
Tuna sushi rolls
1h 25min
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5min
Mango sago pudding
35min