Dispositivos e acessórios
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
Preparação 20min
Total 55min
370 g
Ingredientes
-
celery stalk cut into pieces200 g
-
carrot cut into pieces250 g
-
onion cut into quarters100 g
-
tomato cut into quarters100 g
-
zucchini cut into pieces150 g
-
fresh mushrooms cut into halves50 g
-
garlic clove1
-
dried bay leaf1
-
mixed fresh herbs leaves only (eg parsley, basil, sage or rosemary)10 sprigs
-
extra virgin olive oil15 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 370 g
Sódio
341 mg
Proteína
8 g
Energia
1440 kJ /
344 kcal
Gordura
16 g
Fibra
19 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
31 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Seeded wholemeal bread (Diabetes)
3h 20min
Prawn Chive Dumplings
1h 30min
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
45min
Gwinganna polenta with vegetables
1h 10min
Mexican scrambled eggs
20min
Coconut chia custard tarts (gut health)
1h 30min
Gluten free shortbread
1h 35min
Jaffa muffin
40min
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10min
Vegetarian nuggets
30min
Vegan porridge with fruits and cinnamon
15min