Dispositivos e acessórios
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
Preparação 20min
Total 55min
370 g
Ingredientes
-
celery stalk cut into pieces200 g
-
carrot cut into pieces250 g
-
onion cut into quarters100 g
-
tomato cut into quarters100 g
-
zucchini cut into pieces150 g
-
fresh mushrooms cut into halves50 g
-
garlic clove1
-
dried bay leaf1
-
mixed fresh herbs leaves only (eg parsley, basil, sage or rosemary)10 sprigs
-
extra virgin olive oil15 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 370 g
Sódio
341 mg
Proteína
8 g
Energia
1440 kJ /
344 kcal
Gordura
16 g
Fibra
19 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
31 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Vegetarian zoodle Fideuá (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Nenhuma avaliação
Couscous with Lamb and Vegetables
50min
Hearty minestrone with herb gremolata
40min
Wraps with sautéed veggies and herb cream (Thermomix® Cutter, using modes)
45min
Mushroom brown rice risotto (Diabetes)
1h 15min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1h 35min
Carrot kimchi
Nenhuma avaliação
Cashew pouring cream
35min
Brandy cashew cream
5min
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
6h 15min
Pumpkin tahini smash
40min
Mantao
1h