Dispositivos e acessórios
Teriyaki sauce
Preparação 5min
Total 25min
28 portions
Ingredientes
-
fresh ginger peeled and cut into thin slices15 g
-
garlic clove1
-
mirin50 g
-
water200 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
soy sauce100 g
-
brown sugar150 g
-
cornflour3 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
261.8 mg
Proteína
0.2 g
Energia
106.6 kJ /
25.4 kcal
Gordura
0 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
6.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sauces and Marinades
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Teriyaki chicken thighs
2h 10min
Teriyaki Marinade
15min
Rueben sandwich sauce
5min
Teriyaki salmon bao
1h 50min
Prawn tacos with avocado lime sauce
50min
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter, using modes)
10min
Wonton wrappers
55min
Satay sauce
15min
Peking-style duck pancakes
8h 50min
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Larb (spicy minced chicken salad)
40min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min