Dispositivos e acessórios
Teriyaki sauce
Preparação 5min
Total 25min
28 portions
Ingredientes
-
fresh ginger peeled and cut into thin slices15 g
-
garlic clove1
-
mirin50 g
-
water200 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
soy sauce100 g
-
brown sugar150 g
-
cornflour3 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
261.8 mg
Proteína
0.2 g
Energia
106.6 kJ /
25.4 kcal
Gordura
0 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
6.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sauces and Marinades
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Kewpie mayonnaise
10min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 50min
Korean Bo ssam (MEATER+®)
29h 20min
Kimchi butter
1h 10min
Twice-cooked pork belly with lentils
5h 30min
Teriyaki salmon bao
1h 50min
Steamed pork pancakes (Bianca Mazur)
28h 20min
Miso dressing
5min
Char siew sauce
10min
Shichimi togarashi seasoning
1h 10min
Teriyaki chicken thighs
2h 10min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min