Dispositivos e acessórios
Potato and porcini mushroom soup
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
dried porcini mushrooms30 g
-
potatoes peeled and cut into pieces (2 cm)300 g
-
dry white wine50 g
-
water600 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
brown onion cut into halves80 g
-
garlic cloves2
-
Vegetable stock paste (see Tip)2 tsp
-
salt to taste1 - 3 pinches
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
cayenne pepper1 pinch
-
salted butter cut into pieces50 g
-
crème fraîche3 tbsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves and stalks, chopped for garnishing4 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
603.9 mg
Proteína
4.7 g
Energia
1650.4 kJ /
392.9 kcal
Gordura
33.7 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
22 g
Hidratos de carbono
16.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Focus on: Mushrooms
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Cucumber soup
25min
Cream of mushroom soup
20min
Suan la tang (hot and spicy soup)
35min
Thai green broccoli and spinach soup
25min
Sago custard puddings
35min
Creamed spinach
15min
Leek and potato soup with crispy smoked ham
40min
Cabbage soup
50min
Mushroom soup
30min
Breakfast sausages
1h 5min
Hearty seven vegetable soup
30min
Mushroom bolognaise
45min