Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 30 g dried porcini mushrooms
- 300 g potatoes, peeled and cut into pieces (2 cm)
- 50 g dry white wine
- 600 g water
- 200 g pouring (whipping) cream
- 80 g brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 1 - 3 pinches salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp ground nutmeg
- 1 pinch cayenne pepper
- 50 g salted butter, cut into pieces
- 3 tbsp crème fraîche
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves and stalks, chopped for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1650.4 kJ / 392.9 kcal
- Proteína
- 4.7 g
- Hidratos de carbono
- 16.9 g
- Gordura
- 33.7 g
- Gordura saturada
- 22 g
- Fibra
- 3 g
- Sódio
- 603.9 mg
Receitas alternativas
Cucumber soup
25 min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Zucchini, Brie and basil soup
35 min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Slow cooked chickpeas (TM5)
26 Std. 5 Min
Mushroom soup
30 min
Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1h
Eggplant with burghul
55 min
Mango pudding
12 godz. 15 min
Zucchini soup
25 min
Broccoli soup with sage oil
30 min
Cream of mushroom soup
20 min