Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 30 g dried porcini mushrooms
- 300 g potatoes, peeled and cut into pieces (2 cm)
- 50 g dry white wine
- 600 g water
- 200 g pouring (whipping) cream
- 80 g brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 1 - 3 pinches salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp ground nutmeg
- 1 pinch cayenne pepper
- 50 g salted butter, cut into pieces
- 3 tbsp crème fraîche
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves and stalks, chopped for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1650.4 kJ / 392.9 kcal
- Proteína
- 4.7 g
- Hidratos de carbono
- 16.9 g
- Gordura
- 33.7 g
- Gordura saturada
- 22 g
- Fibra
- 3 g
- Sódio
- 603.9 mg
Receitas alternativas
Beetroot soup (gut health)
40 min
Carrot and coriander soup
30 min
Potato and porcini mushroom soup
30 min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Broccoli almond soup
30 min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 min
Mushroom soup
30 min
Cream of mushroom soup
20 min
Creamy tomato and basil soup
30 min
Broccoli and blue cheese soup
25 min
Broccoli soup with sage oil
30 min