![Sous vide asparagus with poached eggs (TM5) Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F5B42349-409B-4E3D-8259-1C98AC9395DC/Derivates/a8de0c2d-08be-4ded-b5ee-5289b82ccd11.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 300 g asparagus spears, peeled and trimmed (max. 12 cm length - see Tips)
- 2 tsp olive oil
- 2 garlic cloves, crushed
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 4 whole eggs
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 468.5 kJ / 111.6 kcal
- Proteína
- 9.3 g
- Hidratos de carbono
- 1.4 g
- Gordura
- 7.4 g
- Gordura saturada
- 1.7 g
- Fibra
- 1.9 g
- Sódio
- 125.7 mg
Receitas alternativas
Sous-vide asparagus with poached eggs
1 godz. 5 min
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28 godz. 30 min
Vegan Tangzhong Bread
3 godz. 5 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1 godz. 5 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 Std. 20 Min
Mushroom cappuccino
25 Min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1 godz. 15 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 godz. 5 min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 Std. 15 Min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 Std. 20 Min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 Std. 20 Min