
Versões compatíveis
Chinese egg noodle soup with mixed mushrooms
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 40 g mixed dried mushrooms
- boiling water for soaking
- 50 g carrot cut into pieces
- 90 g tomatoes cut into quarters
- 20 g olive oil
- 2 tbsp soy sauce
- 1 tbsp brown sugar
- ½ tsp ground ginger
- 1000 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g dried egg noodles
- 80 g fresh enoki mushrooms
- 50 g snow peas cut into thirds
- 30 g tofu cut into cubes (2 cm)
- 30 g celery cut into pieces (1.5 cm)
- ¼ tsp ground black pepper to taste
- 1 tbsp white vinegar
- 20 g fresh coriander leaves only, finely chopped
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 210.7 kcal / 884.8 kJ
- Proteína
- 7.3 g
- Gordura
- 6.4 g
- Hidratos de carbono
- 31 g
- Fibra
- 3.8 g
- Gordura saturada
- 1.1 g
- Sódio
- 1090.5 mg
Receitas alternativas
Thai noodle and seafood salad
50min
Asian chicken noodle soup
1h 35min
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40min
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney)
5h 40min
Yasai miso ramen
35min
Rendang curry
30min
Radish cakes
1h 5min
Thai-style prawn broth with spicy apples
1h 15min
Asparagus and mushroom stir-fry
10min
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1h
Vegetable pilaf
1h
Mango rice
35min