Dispositivos e acessórios
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
Preparação 15min
Total 20min
6 portions
Ingredientes
Lemon Chive Vinaigrette
-
extra virgin olive oil60 g
-
freshly squeezed lemon juice40 g
-
fresh chives chopped (5 mm)3 - 4
-
white wine vinegar1 Tbsp
-
Dijon mustard1 Tbsp
-
caster sugar1 pinch
-
fine sea salt1 pinch
Avocado Cream
-
ripe avocados (approx. 330 g), cut in pieces (2 cm)2
-
mayonnaise50 g
-
crème fraîche50 g
-
water40 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
Assembly
-
mixed salad leaves150 g
-
smoked salmon200 g
-
cooked, peeled prawns large220 g
-
fresh chives chopped (5 mm)1 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
595.7 mg
Proteína
13.1 g
Energia
1445.4 kJ /
345.5 kcal
Gordura
29.9 g
Fibra
5.2 g
Gordura saturada
5.2 g
Hidratos de carbono
8.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Christmas Day
12 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min
Creamed Cod
45min
Sicilian Salad
30min
Sicilian Prawn Salad
40min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1h 20min
Chicken breasts pizzaiola
55min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min
Prawn Saganaki
35min
Smoked Salmon and Leek Quiche
1h 20min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8h 45min