Dispositivos e acessórios
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
Preparação 15min
Total 20min
6 portions
Ingredientes
Lemon Chive Vinaigrette
-
extra virgin olive oil60 g
-
freshly squeezed lemon juice40 g
-
fresh chives chopped (5 mm)3 - 4
-
white wine vinegar1 Tbsp
-
Dijon mustard1 Tbsp
-
caster sugar1 pinch
-
fine sea salt1 pinch
Avocado Cream
-
ripe avocados (approx. 330 g), cut in pieces (2 cm)2
-
mayonnaise50 g
-
crème fraîche50 g
-
water40 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
Assembly
-
mixed salad leaves150 g
-
smoked salmon200 g
-
cooked, peeled prawns large220 g
-
fresh chives chopped (5 mm)1 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
595.7 mg
Proteína
13.1 g
Energia
1445.4 kJ /
345.5 kcal
Gordura
29.9 g
Fibra
5.2 g
Gordura saturada
5.2 g
Hidratos de carbono
8.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Christmas Day
12 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Hawaiian Salad with Honey and Lime Dressing
15min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35min
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
1h 20min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35min
Salmon and Courgette en Croute
1h
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30min
Seafood Stew with Coconut Milk
35min
Coronation Chicken
30min
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1h 10min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55min