Dispositivos e acessórios
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
Preparação 15min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
water1060 g
-
lime juice20 g
-
white fish fillets cut in pieces (3-4 cm)500 g
-
black peppercorns1 tsp
-
chilli powder2 tsp
-
cinnamon stick broken in pieces1
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)4 cm
-
garlic cloves3
-
fresh green chillies deseeded if preferred2 - 4
-
fresh curry leaves10 - 12
-
tamarind paste1 Tbsp
-
coconut cream100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
pandan leaves (see tips)2 - 3
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
27 g
Energia
896 kJ /
213 kcal
Gordura
8 g
Fibra
5 g
Hidratos de carbono
6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sri Lankan Feast
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Seafood Korma
40min
Palak Paneer
45min
Thai-style Fish Baked in Banana Leaves with Mixed Salad
1h
Chickpea Sundal
6h 45min
Goan fish and tamarind curry with coconut rice
1h 15min
Tarka Dal
9h 5min
Prawn Xacuti
1h 20min
Hot and Sour Prawn Soup
15min
Masala Kaddu (Pumpkin Curry)
40min
Dhokla
30min
Nadan Mutta (Egg Curry)
50min
Keralan Fish Curry
30min