Versões compatíveis
Orange, Ginger, Walnut and Cranberries Bundt Cake
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Cake Batter
- unsalted butter, to grease
- 7 oz dried cranberries
- boiling water, to cover cranberries
- 2 oranges, thin peel only, no pith
- 4 oz sugar
- 4 oz dark brown sugar
- 1 tsp ground ginger
- 7 oz all-purpose flour
- 2 tsp baking powder
- ½ tsp baking soda
- ⅛ tsp salt
- 4 oz grapeseed oil
- 2 oz honey
- 5 oz applesauce
- 3 large eggs
- 1 tsp vanilla extract
- 3 ½ oz orange juice
- 5 oz walnut pieces
White Chocolate Glaze
- 3 ½ oz white chocolate, broken into pieces (½ in.)
- 1 oz heavy whipping cream
- 2 - 3 sprigs rosemary, to garnish
- 12 fresh cranberries, to garnish
- 3 tbsp sugar, to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2297 kJ / 549 kcal
- Proteína
- 7 g
- Hidratos de carbono
- 75 g
- Gordura
- 268 g
- Fibra
- 30 g
Receitas alternativas
Almond Biscotti
1h 50min
Whole Orange Bundt Cake
1h 25min
Blueberry Coffee Cake
1 godz.
Chocolate Covered Pound Cake
1 godz. 30 min
Gluten-Free Pumpkin Streusel Bundt Cake
50min
Cranberry Almond Cookies
1h 20min
Hot Cocoa Bundt Cake
2 godz.
Blueberry Bundt Coffee Cake
1h 45min
Chocolate Chip Cookie Bundt Cake
1h 45min
Carrot Walnut Bundt Cake
1h 20min
Maple Cranberry Gingerbread
1h 25min
Carrot Cake with Cream Cheese Frosting
2 godz.