Versões compatíveis
Cheesy Stuffed Meatloaf with Broccolini and Eggplant
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Cheesy Stuffed Meatloaf
- 2 oz Parmesan cheese
- 3 garlic cloves
- 1 tbsp avocado oil
- 5 oz green bell peppers, cut into pieces (2 in.)
- 4 oz red onions, cut into pieces (2 in.)
- ½ tsp dried thyme
- kosher salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 32 oz lean ground beef, broken into pieces (2 lb)
- 2 large eggs, organic, pasture-raised
- 5 oz provolone cheese, sliced
- 4 oz prosciutto, sliced
-
ketchup, keto (sugar free)
ou 1 can tomato sauce (8 oz)
Broccolini and Eggplant
- 3 garlic cloves
- 2 ½ oz shallots, thinly sliced
- 1 tsp mustard seeds
-
2 ½
oz avocado oil
ou 2 ½ oz extra virgin olive oil - 8 oz eggplant, cubed (1 in.)
- 16 oz broccolini, cut into pieces (2 in.)
- kosher salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2929 kJ / 700 kcal
- Proteína
- 51 g
- Hidratos de carbono
- 15 g
- Gordura
- 48 g
- Gordura saturada
- 16 g
- Fibra
- 5 g
- Sódio
- 1119 mg
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