![Pomegranate Glazed Stuffed Beef Tenderloin Pomegranate Glazed Stuffed Beef Tenderloin](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9FD32426-BB24-4ED6-B612-EC154653402E/Derivates/f2bf8a8a-4e06-4763-8492-5413718c8047.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pomegranate Glaze
- 3 ½ oz shallots, in pieces
- 10 sprigs fresh thyme, leaves only
- 6 oz port wine
- 4 oz pomegranate molasses
- 1 oz sugar
- 1 oz Dijon mustard
- 1 oz unsalted butter, in pieces
Beef Tenderloin
- 64 oz beef tenderloin, trimmed, spiral cut to lay flat (approx. 4 lb)
- ¾ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
-
8 - 10
oz homemade holiday stuffing
ou 8 - 10 oz stuffing mix, prepared - 8 oz pomegranate arils/seeds (approx. 1⅓ cup), divided
- 30 oz red onions, sliced into half-moons (¼ in.)
- 1 - 2 pomegranates, halved, to garnish
- lemon leaves, to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2297 kJ / 549 kcal
- Proteína
- 58 g
- Hidratos de carbono
- 30 g
- Gordura
- 21 g
- Fibra
- 3 g
Receitas alternativas
Shrimp Salad with Peaches in White Pepper Citronette
1h
Summer Berry Pudding
24h
Holiday Stuffing
1h
Nectarine and Cherry Panzanella Salad
25min
Creamed Pearl Onions with Ham
35 Min
Sesame Orange Chicken
1 Std. 30 Min
Roasted Carrots with Black Sesame Drizzle
35 Min
Baked Crab Dip
15min
Southwestern Shepherd's Pie
2h 5min
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50 Min
Basil Peach Sorbet
10 Min
Chicken Marsala
40min