![Sausage Stuffed Kabocha Sausage Stuffed Kabocha](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6927ecb2-486e-419b-b4b7-1aa0fda7bcfe/Derivates/8cdef5af-bfc7-468e-8292-03a458c1e9be.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
-
1
kabocha squash (3-5 lbs)
ou 1 small sugar pumpkin (3-5 lbs) - non-stick cooking spray
- 10 oz day old bread, cubed (½ in)
- 1 oz Parmesan cheese, in pieces
- 1 oz bread crumbs
- 8 oz purple onion, in pieces
- 3 oz carrot, in pieces
- 3 oz celery, in pieces
- ½ oz olive oil
- 3 fresh sage leaves, to taste
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 4 oz rainbow chard, halved lengthwise, in pieces (½ in.)
- 8 oz Italian sausage, casings removed, broken in pieces
- 2 oz dried cranberries
- 2 oz pine nuts
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tbsp maple syrup
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1092 kJ / 261 kcal
- Proteína
- 9 g
- Hidratos de carbono
- 35 g
- Gordura
- 11 g
- Fibra
- 4 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Tamale Pie (Anna)
1 godz. 30 min
Barley and Tomato Salad
45 min
Baked Kale Polenta Fries
1 Std. 10 Min
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1 Std. 10 Min
Apple Cranberry Chutney
1 godz. 5 min
Eggplant with Feta Cheese and Sundried Tomatoes
1 Std. 10 Min
Baba Ghanoush
1 godz. 30 min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 min
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30 min
Basic Farro
35 min
Butternut Squash Coconut Curry
40 min
Apple and Cranberry Farro Salad
35 min