
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
-
1
kabocha squash (3-5 lbs)
ou 1 small sugar pumpkin (3-5 lbs) - non-stick cooking spray
- 10 oz day old bread cubed (½ in)
- 1 oz Parmesan cheese in pieces
- 1 oz bread crumbs
- 8 oz purple onion in pieces
- 3 oz carrot in pieces
- 3 oz celery in pieces
- ½ oz olive oil
- 3 fresh sage leaves to taste
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 4 oz rainbow chard halved lengthwise, in pieces (½ in.)
- 8 oz Italian sausage casings removed, broken in pieces
- 2 oz dried cranberries
- 2 oz pine nuts
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tbsp maple syrup (opcional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 261 kcal / 1092 kJ
- Proteína
- 9 g
- Gordura
- 11 g
- Hidratos de carbono
- 35 g
- Fibra
- 4 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1h 5min
Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous
4h
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1h 10min
Pumpkin Soup with Crispy Chickpeas
1h
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45min
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55min
Basil Pesto
10min
Moroccan Chicken Bowl
45min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min
Southwest Quinoa
40min
Vegetarian Chili
50min