Dispositivos e acessórios
Beef and White Bean Purée on Flatbread
Preparação 45min
Total 5h 15min
4 pieces
Ingredientes
Marinated Beef
-
extra virgin olive oil75 g
-
garlic cloves2
-
beef fillet steak200 g
Flatbreads
-
strong wholemeal bread flour plus extra for dusting350 g
-
plain yoghurt250 g
-
baking powder1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
sugar½ tsp
Tomato and Pepper Topping
-
banana shallots halved (120-130 g)4
-
extra virgin olive oil20 g
-
sun-dried tomatoes sliced thinly (approx. 50 g)6
-
preserved red pepper cut in thin strips (approx. 50 g)1
-
balsamic vinegar1 Tbsp
-
runny honey1 tsp
Bean Purée
-
tinned cannellini beans (1 x 400 g tin, drained)240 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
garlic clove1
-
lemon juice1 Tbsp
-
fresh thyme leaves1 Tbsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
23.8 g
Energia
2060 kJ /
491 kcal
Gordura
20 g
Hidratos de carbono
46.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Recipes for Runners
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40min
Panna Cotta
6h 15min
Smoked Salmon and Leek Quiche
1h 20min
Pulled Pork and Cider Rolls
1h
Prawn, Coriander and Lime Muffins
1h
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Chicken Involtini with Apples, Sweet Potatoes and Curry Sauce
1h 25min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45min
Pea and Courgette Tarts
1h
One-pot Moussaka
30min
Orzo with Salmon and Spinach
40min