Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 200 g fresh baby spinach
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 30 g olive oil, plus extra for frying
- 70 g red onions, quartered
- 70 g sun-dried tomatoes in oil, drained, halved
- 2 tins lentils, rinsed, drained (2 x 400 g)
- 150 - 250 g water
- 500 g pork fillet, trimmed, sliced 1 cm
- 1 Tbsp balsamic vinegar
- ½ tsp fine sea salt, plus extra for seasoning pork
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra for seasoning pork
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1547 kJ / 370 kcal
- Proteína
- 35.2 g
- Hidratos de carbono
- 14.9 g
- Gordura
- 18.9 g
Receitas alternativas
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min.
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25 min.
Tuscan Bean Soup
50min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 min.
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min.
Stir-Fried Beef with Caponata
45min
Sardine and Pea Pilaf
40 min.
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1h
Sautéed Pork with Cider
55 min.
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min.
Chicken and Barley Stew
50min