Dispositivos e acessórios
Pork with Spinach Lentils
Preparação 10min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
fresh baby spinach200 g
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
olive oil plus extra for frying30 g
-
red onions quartered70 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained, halved70 g
-
lentils rinsed, drained (2 x 400 g)2 tins
-
water150 - 250 g
-
pork fillet trimmed, sliced 1 cm500 g
-
balsamic vinegar1 Tbsp
-
fine sea salt plus extra for seasoning pork½ tsp
-
ground black pepper plus extra for seasoning pork¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
35.2 g
Energia
1547 kJ /
370 kcal
Gordura
18.9 g
Hidratos de carbono
14.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
More Midweek Meals
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Venison Stew with Root Vegetables and Prunes
1h 50min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30min
Chorizo, Potato and Cabbage Soup
35min
Veracruz Fish
30min
Salmon and Fennel Risotto
25min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Smoky Pork and Beans
3h
Lentil and Pancetta Stew
1h