![Macadamia Halibut with Mango Sauce Macadamia Halibut with Mango Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/994E00F4-AC36-4BED-9EDD-691273287014/Derivates/4d3f74f2-087a-4398-95cd-def974bb7ea7.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 5 oz macadamia nuts, chopped and toasted
- 1 oz shredded coconut, toasted
Mango Sauce
- 20 oz ripe mango flesh (approx. 3 mangos), in pieces (2 in.)
- 1 jalapeño pepper, de-stemmed (halved, lengthwise)
- 2 in. fresh ginger, in pieces (¼ in.)
- 2 tbsp honey
- 1 stalk fresh lemongrass, in pieces (2 in.)
- 8 oz water
- ¼ tsp salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Halibut
- 32 oz halibut fillets
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- freshly squeezed lime juice, to taste
- fresh cilantro, chopped, to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1870 kJ / 447 kcal
- Proteína
- 37 g
- Hidratos de carbono
- 26 g
- Gordura
- 37 g
- Fibra
- 4 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Guacamole
5 Min
Ratatouille
40 min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30 min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55 min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Lemon Caper Asparagus
25 Min
Maple and Mustard Salmon
20 min
Basil Pesto
10 Min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 Min
Paella
30 min