Macadamia Halibut with Mango Sauce

Macadamia Halibut with Mango Sauce

4.3 12 avaliações
Preparação 15min
Total 1h
6 portions

Ingredientes

  • macadamia nuts chopped and toasted
    5 oz
  • shredded coconut, toasted
    1 oz
Mango Sauce
  • ripe mango flesh (approx. 3 mangos), in pieces (2 in.)
    20 oz
  • jalapeño pepper de-stemmed (halved, lengthwise)
    1
  • fresh ginger in pieces (¼ in.)
    2 in.
  • honey
    2 tbsp
  • fresh lemongrass in pieces (2 in.)
    1 stalk
  • water
    8 oz
  • salt to taste
    ¼ tsp
  • ground black pepper to taste
Halibut
  • halibut fillets
    32 oz
  • salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • freshly squeezed lime juice to taste
  • fresh cilantro, chopped to garnish

Nutrição por 1 portion

Proteína 37 g
Energia 1870 kJ / 447 kcal
Gordura 37 g
Fibra 4 g
Hidratos de carbono 26 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...