Dispositivos e acessórios
Quenelles met waterkerssaus
Preparação 40min
Total 2h 45min
4 porties
Ingredientes
Quenelles
-
witte visfilet, zonder vel in stukken375 g
-
zout1 tl
-
gemalen witte peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat½ tl
-
ongezouten boter in blokjes100 g
Panade
-
ongezouten boter in blokjes30 g
-
melk100 g
-
bloem50 g
-
ei, medium (53-63 g)1
-
eierdooier1
-
eiwitten2
-
water600 g
Saus
-
maïzena (zetmeel)1 el
-
lichte room (ong. 18% vet)100 g
-
sjalotten gehalveerd2
-
boter in blokjes30 g
-
waterkers150 g
-
kippenbouillonpasta1 el
-
water200 g
-
volle yoghurt100 g
-
citroen enkel het sap½
-
gemalen zwarte peper naar smaak
-
waterkers als garnering
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 portie
Proteína
27 g
Energia
2502 kJ /
598 kcal
Gordura
46 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
20 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ontvangen & genieten
9 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Wintergroente en rundvlees cholent
4h 30min
Rode kool cups met kip
25min
Kabeljauw in tomatensaus
30min
Maanzaad-mayonaise
Nenhuma avaliação
Frittata met gestoomde aardappelen
1h 15min
Aardappelmuizen
Nenhuma avaliação
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Nenhuma avaliação
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1h 15min
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2h 40min
Piña Colada sorbet
30min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min
Rundvlees Stroganoff
1h