Dispositivos e acessórios
Tomaat en Chili jam
Preparação 15min
Total 1h 15min
1 pot
Ingredientes
-
pruimtomaten in vier gesneden1000 g
-
teentjes knoflook10
-
verse gember gepeld, in schijfjes (2 mm)40 g
-
druivenpit olie40 g
-
verse rode chilipeper zaadjes verwijderd, in stukken (2 cm)80 g
-
witte wijnazijn100 g
-
suiker200 g
-
zout2 tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 pot
Sódio
4727.5 mg
Proteína
13.2 g
Energia
6001.1 kJ /
1434.3 kcal
Gordura
42.8 g
Fibra
14.6 g
Gordura saturada
4 g
Hidratos de carbono
263.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ontvangen & genieten
9 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Vanillesiroop
30min
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16h
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1h 15min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Nenhuma avaliação
Vijgenmosterd
25min
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50min
Linzenbrood
1h 55min
Goulash van soja met knoedels
1h 25min
Karamelijs
Nenhuma avaliação
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1h
Curryketchup
30min
Citroencurd
1h