Dispositivos e acessórios
Gazelle Horns (Almond Pastries)
Preparação 50min
Total 1h 20min
40 pieces
Ingredientes
Dough
-
unsalted butter diced80 g
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
orange blossom water (see tip)60 g
-
lemon zest1 tsp
Almond Filling and Assembly
-
blanched almonds250 g
-
icing sugar170 g
-
orange blossom water (see tip)30 g
-
water20 g
-
ground cinnamon2 tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Proteína
2 g
Energia
359 kJ /
86 kcal
Gordura
5 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
moroccan adventure
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Fatayer with Cheese and Mint
1h 5min
Cinnamon and Date Twists
50min
Chocolate Lime Mousse with Sesame and Honey Streusel
3h
Cauliflower Stuffed Parathas
45min
Crêpes
1h 15min
Nougat Biscuits
2h 30min
Tuna Meatballs with Tomato Sauce - Polpette di tonno con salsa di pomodoro
1h 45min
Almond Honey Semolina Cake
1h
Sfenj - Moroccan Doughnuts
2h 45min
Couscous with Chicken and Lamb
1h 10min
Pumpkin Doughnut Fingers
1h 30min
Seafood rice
1h 15min