Dispositivos e acessórios
Caramel Parfait
Preparação 20min
Total 7h
10 slices
Ingredientes
Caramel Sauce
-
Demerara sugargranulated sugar250 g
-
double cream200 g
-
water1030 g
-
unsalted butter cold, cut in 1 piece (6 cm x 4 cm x 1 cm)30 g
-
lemon juice (see tip)1 tsp
-
vinegar15 g
Parfait and Assembly
-
roasted peanuts, salted80 g
-
double cream500 g
-
egg yolks from medium eggs5
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Proteína
6 g
Energia
1801 kJ /
430 kcal
Gordura
33 g
Fibra
0.6 g
Hidratos de carbono
28 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Mini Coffee Pecan Layer Cakes
55min
Rainbow Choux Buns
1h 25min
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6h 30min
Pimm's Jelly with Cucumber Sorbet
4h 25min
Dairy-free Caramel and Vanilla Flødeboller
Nenhuma avaliação
Chorizo Garlic Butter
3h 5min
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Aurore Sauce (Tomato Béchamel)
15min
Welsh 'Rabbits'
20min
Cinnamon Ice Cream with Port & Orange Sauce
11h 10min
Baked Peaches with Meringue Topping
40min
Apples with Cider Sabayon Sauce
40min