Dispositivos e acessórios
Pumpkin pancakes
Preparação 25min
Total 1h 35min
4 portions
Ingredientes
-
pumpkin cut into pieces (approx. 2 cm - see Tip)180 g
-
filtered water190 g
-
rolled oats180 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
pure maple syrup plus extra to serve80 g
-
salt1 pinch
-
gluten free baking powder1 tsp
-
extra virgin olive oil of choice, for frying
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
7 g
Energia
1077.9 kJ /
256.6 kcal
Gordura
5.1 g
Fibra
5.4 g
Hidratos de carbono
43.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plant to Plate
120 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pumpkin loaf
1h 45min
Chocolate carrot muffins (Toddlers and beyond)
50min
Cacao banana porridge
15min
Polenta zucchini slice
2h 10min
Zucchini fritters (Toddlers and beyond)
40min
Veggie and Fruit Muffins
30min
Pumpkin pie porridge
20min
Avocado and banana popsicles
4h 5min
Banana and oat mini muffins
40min
Banana oat pikelets (Toddlers and beyond)
30min
Basic berry muffins
40min
Healthy banana bread
1h 15min