Dispositivos e acessórios
Jerk Spice Rub
Preparação 5min
Total 5min
70 g
Ingredientes
-
onion powder1 Tbsp
-
garlic powder1 Tbsp
-
fine sea salt2 tsp
-
ground allspice2 tsp
-
ground black pepper2 tsp
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dried thyme2 tsp
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sugar2 tsp
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dried sage1 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
paprika1 tsp
-
dried chilli flakes (opcional) to taste½ - 1 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground nutmeg1 tsp
-
ground cayenne pepper2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 70 g
Sódio
4676.1 mg
Proteína
4.6 g
Energia
642.6 kJ /
153.6 kcal
Gordura
2.7 g
Fibra
9.2 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
34.6 g
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Spice Mixes and Rubs
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