Dispositivos e acessórios
Jerk Spice Rub
Preparação 5min
Total 5min
70 g
Ingredientes
-
onion powder1 Tbsp
-
garlic powder1 Tbsp
-
fine sea salt2 tsp
-
ground allspice2 tsp
-
ground black pepper2 tsp
-
dried thyme2 tsp
-
sugar2 tsp
-
dried sage1 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
paprika1 tsp
-
dried chilli flakes (opcional) to taste½ - 1 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground nutmeg1 tsp
-
ground cayenne pepper2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 70 g
Sódio
4676.1 mg
Proteína
4.6 g
Energia
642.6 kJ /
153.6 kcal
Gordura
2.7 g
Fibra
9.2 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
34.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spice Mixes and Rubs
13 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Vegetarian Sausage Rolls
40min
Tamarind whiskey Sour
1h 10min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (Cutter)
72h 30min
Vanilla White Wine Pears with Almond Crumble
1h
Spicy Chicken with Coconut Rice
1h 25min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1h
Pineapple Carpaccio with Strawberry Sorbet
20min
Padrón Pepper Pesto
4h 15min
Prune and Sausage-stuffed Pork Fillet
1h 20min
Chorizo Garlic Butter
3h 5min
Fruity Pulled Pork
9h 10min
Limoncello
192h 30min