Dispositivos e acessórios
Mini Roast Beef, Beetroot Chutney and Horseradish Rolls
Preparação 15min
Total 45min
12 pieces
Ingredientes
Beetroot Chutney
-
cooked beetroot peeled, cut in pieces (3 cm)400 g
-
red onions quartered100 g
-
apples peeled, cored and quartered180 g
-
soft brown sugar200 g
-
red wine vinegar100 g
-
balsamic vinegar120 g
Horseradish Cream
-
crème fraîche60 g
-
mayonnaise50 g
-
creamed horseradish½ Tbsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
slider buns12
-
roast beef halved6 slices
-
rocket leaves50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
7 g
Energia
793 kJ /
188 kcal
Gordura
7 g
Hidratos de carbono
23 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Stilton and Walnut Biscuits with Roasted Garlic Jam
4h
Sticky Toffee Puddings
1h
Bacon and Cranberry Jam
40min
Chocolate Orange Steamed Pudding
3h
Hot Artichoke Dip
30min
Pimm's Jelly with Cucumber Sorbet
4h 25min
Welsh 'Rabbits'
20min
Berry Christmas Pavlova Wreath
3h 30min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45min
Bread Sauce
1h 25min
Lemon meringue tart
2h 30min
Cheese Scones
20min