Dispositivos e acessórios
Greek Cheese Filo Pie (Tiropita)
Preparação 25min
Total 1h 10min
8 portions
Ingredientes
-
feta cheese cut in pieces (2 cm)600 g
-
unsalted butter diced180 g
-
fine semolina100 g
-
milk700 g
-
fine sea salt½ tsp
-
medium eggs6
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
filo pastry16 sheets
-
water cold, for sprinkling
-
sesame seeds (opcional) for garnishing1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
24 g
Energia
2407 kJ /
573 kcal
Gordura
40 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
29 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Greek Feast
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Smoked Salmon and Leek Quiche
1h 20min
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
1h
Dill and feta flatbread
1h 20min
Tomato Basil Chicken Quiche
1h
Argentinian Chicken Empanadas
3h 40min
Salt Cod Fritters
45min
Feta, Olive and Herb Muffins
50min
Sfenj - Moroccan Doughnuts
2h 45min
Za'atar flat bread (mankouche)
1h 35min
Dill and Feta Flatbread
1h 20min
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2h 50min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1h