
Dispositivos e acessórios
Grilled scallops with chilli jam
Preparação 15min
Total 25min
10 portions
Ingredientes
Chilli jam
-
eschalots30 g
-
fresh long red chillies (see Tips)100 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
white sugar50 g
-
white vinegar50 g
-
lime juice1 ½ tbsp
-
palm sugar broken into small pieces (see Tips)20 g
Scallops
-
scallops20
-
extra virgin olive oil for brushing
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
lime juice to serve
-
fresh coriander leaves, for garnishing
Nutrição por 1 portion
Energia
78.1 kcal /
328 kJ
Proteína
3.8 g
Gordura
3.3 g
Hidratos de carbono
8 g
Fibra
1.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Celebrate summer with Nico Moretti
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia