Grilled scallops with chilli jam

Grilled scallops with chilli jam

4.9 21 avaliações
Preparação 15min
Total 25min
10 portions

Ingredientes

Chilli jam
  • eschalots
    30 g
  • fresh long red chillies (see Tips)
    100 g
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • white sugar
    50 g
  • white vinegar
    50 g
  • lime juice
    1 ½ tbsp
  • palm sugar broken into small pieces (see Tips)
    20 g
Scallops
  • scallops
    20
  • extra virgin olive oil for brushing
  • salt to season
  • ground black pepper to season
  • lime juice to serve
  • fresh coriander leaves, for garnishing

Nutrição por 1 portion

Energia 78.1 kcal / 328 kJ
Proteína 3.8 g
Gordura 3.3 g
Hidratos de carbono 8 g
Fibra 1.2 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...