![Chilli mussels with risoni Chilli mussels with risoni](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/34f035cf-fd95-48f8-8645-0fb78f100fac/Derivates/8fc13c57-bee3-49b3-97b5-723722f8f267.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1000 g fresh mussels, scrubbed and debearded
- 1 onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred
- 2 anchovy fillets
- 20 g olive oil
- 400 g canned chopped tomatoes
- 100 g dry white wine
- 250 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g dried risoni pasta
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1469 kJ / 349.8 kcal
- Proteína
- 42.3 g
- Hidratos de carbono
- 26.4 g
- Gordura
- 7.4 g
- Gordura saturada
- 1.5 g
- Fibra
- 3.2 g
- Sódio
- 1843.3 mg
Receitas alternativas
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45 分钟
Hearty seafood chowder
45 分钟
Chilli crab pasta
35min
Salmon and fennel risotto
30min
Harissa lamb with green couscous
40 分钟
Portuguese-style crème brûlée
25min
Spaghetti alla carbonara
30min
Prawn salad with horseradish cream
1小时
Prawn and mushroom crepes
50min
Lemon caper butter
10min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35min
Risoni with salmon and spinach
25min