Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 garlic cloves
- 120 g onions, quartered
- 30 g olive oil
-
2
chicken stock cubes (for 0.5 l each)
ou 2 heaped tsp chicken stock paste, homemade - 1 duck, small (up to 1300 g), meat cut in small pieces
- 100 g chorizo, sliced
- 100 g bacon, diced
- 200 g white wine
- water, up to 1000 g
- 350 g long grain rice
- fresh parsley leaves, chopped
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 4916 kJ / 1175 kcal
- Proteína
- 31.5 g
- Hidratos de carbono
- 53.3 g
- Gordura
- 89.6 g
Receitas alternativas
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Pork with Black Bean Sauce
30 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Seafood Rice
1h 15min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Lamb Stew
50 Min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 Min
Herby Steaks with French Potato Salad
45 Min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40 Min
Chicken Strips with Creamy Tomato Sauce and Basmati Rice
40 Min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40 Min
Beef in Stout
1h 40 min