Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 garlic cloves
- 120 g onions, quartered
- 30 g olive oil
-
2
chicken stock cubes (for 0.5 l each)
ou 2 heaped tsp chicken stock paste, homemade - 1 duck, small (up to 1300 g), meat cut in small pieces
- 100 g chorizo, sliced
- 100 g bacon, diced
- 200 g white wine
- water, up to 1000 g
- 350 g long grain rice
- fresh parsley leaves, chopped
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 4916 kJ / 1175 kcal
- Proteína
- 31.5 g
- Hidratos de carbono
- 53.3 g
- Gordura
- 89.6 g
Receitas alternativas
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Greek Style Pork Stew
30min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45min
Beef Stroganoff
1u.
Chicken and mushrooms in red wine
45min
Herby Steaks with French Potato Salad
45min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1h 10min
Beef in Stout
1u. 40min
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40min