Dispositivos e acessórios
Caldeirada (Fish Stew)
Preparação 15min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
4 - 6 white grouper, fillets (approx. 800 g)ling fillets (approx. 800 g)4 - 6
-
ripe tomatoes 300 g diced, 400 g quartered700 g
-
green pepper sliced100 g
-
red pepper sliced100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
garlic cloves2
-
onions 150 g quartered, 150 g sliced300 g
-
olive oil30 g
-
1 ½ tsp fish stock paste, homemadefish stock cubes (for 0.5 l each)1 ½
-
dried bay leaves1
-
dried chilli flakes (opcional)1 pinch
-
floury potatoes peeled, sliced (1 cm)1000 g
-
white wine200 g
-
water50 g
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
31 g
Energia
1486 kJ /
356 kcal
Gordura
6 g
Hidratos de carbono
38 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Portuguese Classics
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Lamb Spezzatino
1h 45min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45min
Pork and Mushroom Broth
1h 25min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25min
Fish Stew
45min
Brodet (Fish stew)
1h 15min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min