Dispositivos e acessórios
Caldeirada (Fish Stew)
Preparação 15min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
4 - 6 white grouper, fillets (approx. 800 g)ling fillets (approx. 800 g)4 - 6
-
ripe tomatoes 300 g diced, 400 g quartered700 g
-
green pepper sliced100 g
-
red pepper sliced100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
garlic cloves2
-
onions 150 g quartered, 150 g sliced300 g
-
olive oil30 g
-
1 ½ tsp fish stock paste, homemadefish stock cubes (for 0.5 l each)1 ½
-
dried bay leaves1
-
dried chilli flakes (opcional)1 pinch
-
floury potatoes peeled, sliced (1 cm)1000 g
-
white wine200 g
-
water50 g
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
31 g
Energia
1486 kJ /
356 kcal
Gordura
6 g
Hidratos de carbono
38 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Portuguese Classics
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Steamed Garlic Prawns
30min
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35min
Spicy Seafood Soup (Tom Yum)
30min
Veracruz Fish
30min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
Brodet (Fish stew)
1h 15min
Beef and Tomato Stew
1h 25min
Tom Yum with Prawns
25min
Fish Stew
45min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30min