Dispositivos e acessórios
Fish Stew
Preparação 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil50 g
-
onions quartered100 g
-
2 red peppersroasted red peppers, preserved2
-
garlic cloves2
-
tinned chopped tomatoes100 g
-
dry white wine150 g
-
fish stock200 g
-
saffron threads8 - 10
-
smoked paprika hot or sweet½ tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)500 g
-
fresh mussels scrubbed and debearded500 g
-
gilthead bream, gutted, cleaned sliced (5 cm)800 g
-
fresh parsley leaves only, roughly chopped1 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
49.59 g
Energia
1899 kJ /
454 kcal
Gordura
18.04 g
Fibra
2.88 g
Hidratos de carbono
23.42 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
SEAFOOD
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Monkfish and prawn soup
1h
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min
Seafood Korma
40min
Caldeirada (Fish Stew)
45min
Pad Thai Noodles with Prawns
30min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30min
Prawn Chow Mein
45min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20min
Thai Steamed Trout Parcels
35min
Crab & Prawn Linguine
25min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35min
Seafood Risotto
40min