Dispositivos e acessórios
Lamb and Leek Pie
Preparação 30min
Total 2h
8 slices
Ingredientes
-
unsalted butter diced100 g
-
leeks white part only, cut in pieces (3 cm)650 g
-
fresh thyme leaves3 sprigs
-
lard diced75 g
-
water200 g
-
plain flour plus extra for dusting450 g
-
icing sugar1 Tbsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
medium eggs 1 beaten2
-
boneless lamb leg meat, diced450 g
-
fresh parsley leaves2 Tbsp
-
fresh mint leaves2 Tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Sódio
426.2 mg
Proteína
19.5 g
Energia
2397.6 kJ /
573.1 kcal
Gordura
29.8 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
14.2 g
Hidratos de carbono
56.1 g
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