Dispositivos e acessórios
Pepper, Onion and Sausage Galettes
Preparação 30min
Total 2h 30min
8 portions
Ingredientes
Pastry
-
plain flour plus extra for rolling440 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
fresh thyme leaves2 tsp
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing220 g
-
water70 - 100 g
Filling
-
red onions quartered400 - 500 g
-
olive oil30 g
-
red peppers cut in strips (5 mm)350 - 400 g
-
courgettes cut in strips (5 mm)350 - 400 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
raw sausages400 g
-
milk1 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
13.3 g
Energia
2663 kJ /
636 kcal
Gordura
40.1 g
Hidratos de carbono
55.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
COOKING FOR A CROWD
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Pulled Pork and Cider Rolls
1h
Mocha Cake
3h
Southern Chicken and Cornbread Dressing
1h 15min
Chicken Breasts Pizzaiola
50min
Mushroom pie
1h 30min
Meat Loaf
1h 20min
Bacon and Spring Onion Potato Salad
1h 5min
Pork Cannelloni with Vegetable Sauce
1h
Broccoli and Bacon Tarts
45min
Bramley Apple Shortcake
1h 20min
Huli Huli Chicken with Macaroni Salad
1h 20min
Chicken and Spinach Lasagne
1h 15min