Dispositivos e acessórios
Pepper, Onion and Sausage Galettes
Preparação 30min
Total 2h 30min
8 portions
Ingredientes
Pastry
-
plain flour plus extra for rolling440 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
fresh thyme leaves2 tsp
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing220 g
-
water70 - 100 g
Filling
-
red onions quartered400 - 500 g
-
olive oil30 g
-
red peppers cut in strips (5 mm)350 - 400 g
-
courgettes cut in strips (5 mm)350 - 400 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
raw sausages400 g
-
milk1 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
13.3 g
Energia
2663 kJ /
636 kcal
Gordura
40.1 g
Hidratos de carbono
55.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
COOKING FOR A CROWD
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Turkey Crumble
1h 10min
Potato Base Pizza
1h 5min
Sun-dried Tomato and Basil Plait
3h 40min
Bacon and Spring Onion Potato Salad
1h 5min
Cherry and Cinnamon Granola Bars
2h 50min
Bacon Roly-polies
1h
Bacon, Leek and Emmental Tart
25min
Plaited pork pie
40min
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
1h 55min
Soufflé with Macaroni and Manchego Cheese
55min
Cheese and Bacon Pastries
35min
Cornish Pasty
1h 30min