Dispositivos e acessórios
Pepper, Onion and Sausage Galettes
Preparação 30min
Total 2h 30min
8 portions
Ingredientes
Pastry
-
plain flour plus extra for rolling440 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
fresh thyme leaves2 tsp
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing220 g
-
water70 - 100 g
Filling
-
red onions quartered400 - 500 g
-
olive oil30 g
-
red peppers cut in strips (5 mm)350 - 400 g
-
courgettes cut in strips (5 mm)350 - 400 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
raw sausages400 g
-
milk1 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
13.3 g
Energia
2663 kJ /
636 kcal
Gordura
40.1 g
Hidratos de carbono
55.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
COOKING FOR A CROWD
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1h
Sausage Meatballs with Butternut Squash & Potatoes
1h 10min
Chocolate Coffee Puddle Pudding
40min
Gnocchi Carbonara with Peas
20min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45min
Lamb and Leek Pie
2h
Potato Base Pizza
1h 5min
Bacon Cheeseburger Garbage Bread
2h 45min
Tarte Bourguignonne
1h 30min
Chicken Enchiladas
1h
Broccoli and Ham Pasta Bake
1h 10min
Ham Hock Potato Bake
35min