Dispositivos e acessórios
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
Preparação 30min
Total 1h 20min
6 pieces
Ingredientes
Shortcrust Pastry
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
plain flour plus extra for dusting225 g
-
unsalted butter cold, diced, plus extra for greasing120 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
water1 Tbsp
Filling
-
milk30 g
-
saffron threads1 pinch
-
double cream150 g
-
medium egg1
-
cayenne pepper2 pinches
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh crab meat mix of white and brown200 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
413 mg
Proteína
17 g
Energia
1988 kJ /
478 kcal
Gordura
33 g
Gordura saturada
19 g
Hidratos de carbono
29 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Savoury
58 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min
Chicken, Wild Mushroom and Cider Pie
2h 30min
Raised Game Pie
24h
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
9h
Thai Mussels
25min
Orange and Marmalade Cake
1h 15min
Honey and Blood Orange Cake
2h
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10min
Roasted Red Pepper Shots
30min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
Lemon Tart
4h 30min