Dispositivos e acessórios
Sous-vide Pears with Cinnamon Sauce
Preparação 20min
Total 2h 5min
4 portions
Ingredientes
-
sugar120 g
-
vanilla extract1 tsp
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
Williams pears (firm) peeled, halved and cored (see tip)4
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1400 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
-
flaked almonds, toasted for serving
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
3 mg
Proteína
2 g
Energia
1024 kJ /
244 kcal
Gordura
3 g
Fibra
5.6 g
Gordura saturada
0.3 g
Hidratos de carbono
48 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
French Onion Soup
1h
Lemon and Poppy Seed Clafoutis
40min
Sous-vide Cinnamon and Port-glazed Plums
1h 20min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Honeycomb
1h 30min
Rainbow Choux Buns
1h 25min
Boiled Eggs
20min
Chopped Vegetable Salad
10min
Mustard Dill Sauce
2h 15min
Fruit Sauce (Coulis)
10min
Stuffed Picnic Loaf
4h 50min
Duck and Pork Terrine
52h