Dispositivos e acessórios
Sous-vide Pears with Cinnamon Sauce
Preparação 20min
Total 2h 5min
4 portions
Ingredientes
-
sugar120 g
-
vanilla extract1 tsp
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
Williams pears (firm) peeled, halved and cored (see tip)4
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1400 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
-
flaked almonds, toasted for serving
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
3 mg
Proteína
2 g
Energia
1024 kJ /
244 kcal
Gordura
3 g
Fibra
5.6 g
Gordura saturada
0.3 g
Hidratos de carbono
48 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Soubise Sauce
30min
Sautéed Red Peppers with Onions
25min
Caramelised Onions (400-500 g)
50min
Plain Yoghurt
14h
Sweet and Sour Peppers
40min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13h 15min
Sous-Vide Turkey Breast
3h
Sourdough Bread with Olives
5h 20min
Asian Steamed Side of Salmon
1h 45min
Slow Cooked Oxtail
8h 20min
Caramel Sauce
1h 30min