Dispositivos e acessórios
Pesto Baked Eggs
Preparação 20min
Total 1h 15min
6 portions
Ingredientes
Puff Pastry and Pesto
-
butter, unsalted diced (1 cm), then frozen150 g
-
plain flour plus extra for dusting150 g
-
water chilled60 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
toasted pine nuts15 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves40 g
-
extra virgin olive oil70 g
Assembly
-
medium eggs6
-
fine sea salt for seasoning
-
ground black pepper for seasoning
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
13.7 g
Energia
2218 kJ /
534 kcal
Gordura
41.5 g
Hidratos de carbono
25.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Easter cooking
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Cheddar and Stilton Soufflé Omelette
20min
Sous-vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5h 45min
Gnocchi Carbonara with Peas
20min
Sunrise Margarita (Non-alcoholic)
10min
Pumpkin, Feta and Caramelised Onion Tart
1h 10min
Peach Juice
2h 10min
Four Cheese Sharing Flatbread
40min
Chocolate Affogato
10min
Blueberry Buns
3h 25min
Tomato Basil Chicken Quiche
1h
Avocado Pesto Orecchiette
35min
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1h 30min