Dispositivos e acessórios
Profiteroles
Preparação 30min
Total 2h 15min
18 pieces
Ingredientes
Choux pastry
-
water150 g
-
butter, unsalted cut in pieces80 g
-
salt1 pinch
-
sugar (10 g)2 tsp
-
flour120 g
-
eggs (53-63 g each)3
Chocolate sauce
-
dark chocolate, 70% cocoa solids cut in pieces250 g
-
butter, unsalted cut in pieces40 g
-
milk200 g
-
vanilla ice cream homemade or ready-made
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Proteína
3.2 g
Energia
731.8 kJ /
174.9 kcal
Gordura
12.5 g
Fibra
1.7 g
Hidratos de carbono
12.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook
174 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Mixed Berries Pavlova Stack
5h 30min
Peach Pavlova
5h 30min
Fresh Pasta Dough
1h
Choux Pastry
2h
Sweet Shortcrust Pastry
1h 50min
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova (gluten free)
4h 40min
Rich Shortcrust Pastry
25min
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova
4h 40min
Chocolate mousse
3h 20min
Profiteroles
2h 15min
Herb Butter Flatbreads
35min
Lemon meringue tart
2h 30min