Dispositivos e acessórios
Herb and Ricotta Dinner Rolls
Preparação 25min
Total 2h 25min
16 pieces
Ingredientes
-
whole milk60 g
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
ricotta cheese (see tip), at room temperature240 g
-
plain flour plus extra for dusting500 g
-
medium eggs2
-
olive oil plus 1 Tbsp for brushing and extra for greasing1 Tbsp
-
sugar1 tsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
dried thyme½ tsp
-
dried basil½ tsp
-
coarse sea salt for sprinkling
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
490 mg
Proteína
9 g
Energia
829 kJ /
197 kcal
Gordura
7 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
24 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Savoury
58 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Milk bread
2 Std. 20 Min
Ciabattine
3 Std. 30 Min
Pizza dough
1 Std.
Parker Rolls
2 Std. 20 Min
Dill and Feta Flatbread
1 Std. 20 Min
Rye Bread Rolls
4 Std.
Dill and feta flatbread
1 Std. 20 Min
Two-Flavoured Picnic Rolls
1 Std. 30 Min
Focaccia with onions
2 Std.
Yoghurt Bread
2 Std.
Tomato Pie
3 Std.
White Finger Rolls
3 Std. 30 Min