Versões compatíveis
Porchetta with Orange, Fennel, Chilli and Sage - Porchetta agrumata con finocchio, peperoncino e salvia
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 Tbsp dried fennel seeds
- ½ - 1 Tbsp chilli flakes, to taste
- 1 orange, thin peelings of skin only
- 5 garlic cloves
- 6 fresh sage leaves
- 30 g coarse sea salt
- 30 - 60 g white wine, to taste
- 1250 g pork belly, boned, with rind
- 750 g pork loin
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2145 kJ / 515 kcal
- Proteína
- 46.6 g
- Hidratos de carbono
- 1.1 g
- Gordura
- 35.8 g
Receitas alternativas
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40min
Fresh Pasta Dough
1h
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1h 20 min
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1h
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Coconut-crusted King Prawns with Citrus Mustard Dip
45min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2u. 40min
Southern Chicken and Cornbread Dressing
1h 15 min
Caramelised Fennel and Ricotta Tarts with Pecorino Crisps
3h
Meatballs with Romesco Sauce
1h 40min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13hod. 20min