Dispositivos e acessórios
Turkey and Corn Soup
Preparação 25min
Total 1h 5min
6 portions
Ingredientes
-
yellow onion in pieces4 oz
-
celery in pieces2 oz
-
carrots in pieces2 oz
-
jalapeño peppers (opcional) to taste, de-stemmed and de-seeded1 - 2
-
garlic cloves3
-
ground cumin½ tsp
-
ground coriander½ tsp
-
salt to taste¾ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
olive oil½ oz
-
chicken stock28 oz
-
mashed potatoes10 oz
-
gravy8 oz
-
cooked turkey meat shredded12 oz
-
cannellini beans (approx. 15 oz), drained1 can
-
sweet corn kernels (approx. 15 oz), drained1 can
-
fresh parsley leaves to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
21 g
Energia
1033 kJ /
247 kcal
Gordura
8 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
25 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thankful for Leftovers
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Italian Wedding Soup
1h 15min
Chunky Vegetable Barley Soup
1h
Pork Pilaf
45min
Shrimp Scampi
40min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min
Tex-Mex Turkey Soup
50min
Orange Garlic Chicken with Rice
50min
Turkey Chili
45min
Slow Cooked White Chicken Chili
2h 10min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Broccoli and Cheddar Soup
40min
Chicken Fajita Soup
50min