Dispositivos e acessórios
Butternut Squash Ravioli Soup
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
shallot (approx. 1 oz), cut into halves1
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
olive oil1 oz
-
bacon diced (½-¾ in.)4 oz
-
butternut squash diced (1 in.)14 oz
-
potatoes cut into pieces3 ½ oz
-
water28 oz
-
1 ½ chicken stock cubes, crumbledchicken stock paste1 ½ tsp
-
ground nutmeg1 - 2 pinches
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
cheese filled ravioli, fresh store bought, 3 minutes cooking time (see Tip)9 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1577 mg
Proteína
10 g
Energia
1695 kJ /
404 kcal
Gordura
28 g
Fibra
3.7 g
Gordura saturada
10 g
Hidratos de carbono
30 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Daily & Creative
30 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Creamy Tomato Soup
30min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40min
Broccoli and Cheddar Soup
40min
Split Pea Soup
1h 25min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1h 45min
Chicken Stroganoff Soup
55min
Mantou Buns with Butternut Squash Soup
55min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45min
Cream of Asparagus Soup
15min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min
Buttermilk Mashed Potatoes
35min
Butternut Squash and Apple Soup
30min