Dispositivos e acessórios
Butternut Squash Ravioli Soup
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
shallot (approx. 1 oz), cut into halves1
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
olive oil1 oz
-
bacon diced (½-¾ in.)4 oz
-
butternut squash diced (1 in.)14 oz
-
potatoes cut into pieces3 ½ oz
-
water28 oz
-
1 ½ chicken stock cubes, crumbledchicken stock paste1 ½ tsp
-
ground nutmeg1 - 2 pinches
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
cheese filled ravioli, fresh store bought, 3 minutes cooking time (see Tip)9 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1577 mg
Proteína
10 g
Energia
1695 kJ /
404 kcal
Gordura
28 g
Fibra
3.7 g
Gordura saturada
10 g
Hidratos de carbono
30 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Daily & Creative
30 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Mushroom and Wild Rice Soup
30min
Potato Curry Soup
35min
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1h
Turkey Chili
45min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
One Pot Ravioli Soup
30min
Southwestern Shepherd's Pie
2h 5min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45min
Slow Cooked White Chicken Chili
2h 10min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1h 15min
Turkey Bolognese Sauce
50min