Dispositivos e acessórios
Swedish Meatballs with Gravy
Preparação 30min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
Meatballs
-
fresh dill leaves only2 - 3 sprigs
-
garlic cloves2
-
bread (approx. 2 oz), torn into pieces2 slices
-
yellow onion cut into quarters2 oz
-
ground allspice¼ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
salt½ tsp
-
large egg1
-
lean ground beef broken into pieces16 oz
Gravy
-
salted butter cut into pieces1 ½ oz
-
all-purpose flour1 oz
-
water14 oz
-
beef stock paste to taste (see Tips)2 - 3 tsp
-
heavy whipping cream3 ½ oz
-
Worcestershire sauce2 tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
neutral oil1 tbsp
-
fresh dill leaves only, to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
412.9 mg
Proteína
19 g
Energia
1416.7 kJ /
338.6 kcal
Gordura
23.6 g
Fibra
0.8 g
Gordura saturada
11.1 g
Hidratos de carbono
12 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Eco-Friendly
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Crispy Pork Belly with Warm Rice Salad
1h 30min
Salisbury Steak TV Dinner
1h
Summer Bolognese Bowl
Nenhuma avaliação
Chili Oil Noodles
30min
Lemon Garlic White Rice
35min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Pulled Chicken Tortillas (Diabetes)
40min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45min
Whole Chicken with Ratatouille
1h
Chicken Étouffée
1h 25min
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
1h
Loaded Potato Soup
30min